• Gratis offerte!
  • Info@colorizedeco.be
  • Via Whatsapp 0471/74.00.97
  • Offerte binnen de week!
  • 7/7 bereikbaar, 09u - 18u

Gevelrenovatie

Hoe vaak rij je ergens voorbij en zie je een woning staan vol klimop,  bijna volledig bedekt met mos, crêpi vol plekken, verkleuring langs de regenwater afvoerpijp, afbladderende dakgoot,… dat is met Colorize bij u zeker niet het geval! Wat ben je immers met een prachtig afgewerkt interieur, als je bezoek toekomt en al zo terug huiswaarts zou keren door de slechte indruk die je gevel geeft. Een eerste indruk is belangrijk. En die maakt Colorize voor jou compleet.

 

U krijgt bij Colorize, 10 jaar garantie op uw gevelrenovatie. Inderdaad, 10 JAAR!

vele mensen denken, het is maar de gevel, vuil zal het toch worden. Zonder reinigen twee laagjes dikke papverf erop en klaar. Spierwitte gevel, prachtig resultaat. MAAR, 2 jaar later, een combinatie van, als niet alle, bovenvermelde problemen als gevolg van slechte voorbereiding en verkeerde materiaalkeuze.

 

Bij Colorize komt de vertegenwoordiger van de te gebruiken verf ter plaatse en deze stelt een verslag op en een gelofte in de vorm van een contract. Zowel Colorize als de klant ondertekent dit, om zo de gelofte te doen de voorgeschreven werkwijze en onderhoud te volgen. Gebeurt er iets binnen de 10 jaar, dan wordt volgens de voorwaarden het werk volledig opnieuw gedaan. GRATIS! Na de gevel heeft u ook de mogelijkheid uw klinkers onder handen te laten nemen 

 

U kiest zelf een firma die de stellingbouw of hoogtewerker verzorgt. Deze bezitten immers de laatste certificaten om volgens de veiligheidsnormen de op- en afbouw van de stelling uit te voeren. Waarom geen ladder? Simpel. Wanneer men op hoogtes boven de 5m, voor een periode langer dan 2 uur werkzaamheden moet uitvoeren is dit verplicht te voorzien, door werkgever of opdrachtgever.

 

wat zijn nu uw mogelijkheden? Heeft u een gevel die nog nooit geschilderd werd? Dan heeft u vrije keuze. Zowel kalei als schilderen of crepi is mogelijk. Dit kan strak met de rol of met de blokborstel om die mooie rustieke look te bekomen.

Heeft u al iets op de gevel staan dan zal bepaald worden wat er met de oude verflaag moet gebeuren, afhankelijk van de staat van het oude schilderwerk.

Bestaat uw gevel uit een crepi met of zonder isolatie, dan zal bepaald moeten worden of het een minerale pleister betreft om te bepalen welk systeem erop moet komen.

 

De normale werkwijze:

  1. Aanbrengen ontmosser, voor het doden van genestelde sporen van omliggend groen. Dit zie je niet, maar het is er vast en zeker
  2. reinigen met de hogedrukreiniger
  3. herstellen van barsten en spleten
  4. kitten met polymeer van alle binnenhoeken, dagkanten, venstertabletten
  5. aanbrengen van een eerste laag
  6. aanbrengen van een tweede laag