• Gratis offerte!
  • Info@colorizedeco.be
  • Via Whatsapp 0471/74.00.97
  • Offerte binnen de week!
  • 7/7 bereikbaar, 09u - 18u

Interieurdecoratie

Je interieur is belangrijk. Wanneer je thuiskomt moet je de rust voelen, maar die is voor ieder anders. De ene is rustig, de andere dynamisch, een denker, een doener,.. voor elk maakt Colorize een voorstel op maat. Wanneer je de slaapkamer betreedt wil je rusten, in een bureau moet je inspiratie krijgen, in een studio moet je inspiratie geprikkeld worden , in een speelkamer verwacht je stimulatie voor je ontwikkelende kindjes door toepassing van felle kleuren en uitdagende designs. Zeker door de trend van het thuiswerken, is een grote nood aan diversiteit binnen de verschillende vertrekken van een woning. Waar aan de ene kant van het huis iemand van de rust geniet, is iemand anders een meesterwerk aan het uitdenken aan een bureautafel en in de keuken is dan weer iemand een sterrendiner aan het bereiden terwijl in de speelkamer een heuse actiefilm afspeelt in de verbeelding van je kroost.

 Colorize maakt dit voor u mogelijk.

 

Het beste kleuradvies dat je kan krijgen in een nieuwe woning is, leef er eerst een jaartje in. Zo weet je precies welke lichtinval, op welke tijdstippen een invloed heeft op de diverse kamers waar je jezelf of de familieleden of bezoek kan terugvinden op die tijdstippen.

Simpelweg: waar ben je het vaakst en wanneer. Wat heb je dan nodig? Hang je voor de televisie met een klein lampje aan, neem dan gerust een donkere accentkleur. Komt er veel licht binnen in de keuken om 8u of om 17u en ben je daar dan te vinden, neem dan een felle kleur die je inspireert. Ontvang je klanten in je woning, durf dan te tonen dat je dynamisch bent door een mooie muurschildering met geometrische figuren of een modern behang. Ontvang je vaak vrienden voor een etentje Nepal je graag uit met een cocktail, werk dan je achterwand uit in een stijlvolle, stucdeco zoals een metallic bewerking of een concrete stijl of andere sierpleisters.

 

You are but limited by your dreams.

En Colorize maakt met trots en precisie je dromen waar!