• Gratis offerte!
  • Info@colorizedeco.be
  • Via Whatsapp 0471/74.00.97
  • Offerte binnen de week!
  • 7/7 bereikbaar, 09u - 18u

Spuittechnieken airless

Met behulp van de Airless systemen van Graco, namelijk de GX21 en de Ultramax Cordless komt het resultaat in no time tevoorschijn.

Airless toepassing is vooral interessant voor werven  waar het schilderen vlot moet verlopen volgens een strakke planning en in panden die onbewoond zijn op het ogenblik van uitvoering, gezien het nauwkeurige afplakwerk dat eraan vooraf gaat.

Het resultaat is dan een superstrakke dekking, zonder rolstructuur. Bij airless spuiten weet je zeker dat je een zeer egaal, strak en streeploos resultaat krijgt. Ook zie je op de verfoppervlakte niet waar het verven begonnen of geëindigd is. Bovendien is het verbruik van de verf lager.

 

Moet het zo clean mogelijk zijn, dan is Airless Spuittechniek voor u the way to go!

 

Met de Ultramax Cordless worden dan weer lakken en beitsen aangebracht, eveneens superstrak en in een fractie van de tijd. Minder kans op vervelende lopers in moeilijker te bereiken stukken, prachtige toepassing voor het beitsen van tuinhuizen en houten tuinafscheidingen maar zeker en vast ook voor het fijnere werk, zoals spuiten van lambrisering, meubels en zelfs volledige keukens! Zo wordt uw schrijnwerk in een fractie van de tijd vernieuwd.