Film/toneel/beurs/expo

Film/toneel/beurs/expo

Op korte termijn uw beursstand, film of toneeldecors schilderen? Colorize komt eraan!

card_travel

Commerciële panden

Kapsalon een trendy look aanmeten? Broodjeszaak appetijtelijk maken? Hip design voor uw kledingzaak? Decor voor uw meubelwinkel?

account_balance

Gevelrenovatie

Uw woning laten opvallen in de straat? Geen fan van baksteen? Colorize Deco zorgt voor een stijvolle look met duurzame materialen!

Meubelen en trappen

Meubelen en trappen

De meubelen beu? De trap te ouderwets voor uw moderne visie? Colorize komt deze een passend kleurtje geven because Colorize adds color to your dreams!

Opfrissing tuinhout

Opfrissing tuinhout

De veranda onder handen nemen, het tuinhuis een beurt nodig of zijn de tuinpanelen aan opfrissing toe? Lak, beits of lazuur voor alles een oplossing!

Opfrisbeurt huurwoning

Opfrisbeurt huurwoning

Verhuurt u studentenkot/studio/appartement en heeft u regelmatig opfrisbeurten nodig? Of vertrekt uw huurder en wil u zo snel mogelijk vernieuwen?

Muurschilderingen

Muurschilderingen

Een unieke wand in jouw woonkamer, in de slaapkamer van je kind of op kantoor? Colorize Deco is gespecialiseerd in muurschilderingen op maat.

gesture

Binnenschilderwerken

Bent u op zoek naar een partner voor het schilderen van uw renovatie- of nieuwbouwproject? Colorize Deco is uw partner voor een geslaagd interieur!

gesture

Buitenschilderwerken

Colorize Deco is uw stijl- en kleuradviseur voor buitenschilderwerken. Met onze jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat u de beste keuze maakt!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x